shape

10 jaar Covergreen

10 jaar Covergreen

Vandaag, op 26 november 2018, bestaat Covergreen officieel 10 jaar! En dat mag gevierd worden.

 

We zijn enorm blij en dankbaar voor de afgelopen 10 jaar, en voor alles wat we inmiddels bereikt hebben. We denken aan de verhuizing naar een nieuw pand, de extra kwekerij die er afgelopen jaar is bijgekomen, maar ook aan ons team. Aan alle klanten vanuit diverse landen waarmee we een mooie relatie hebben opgebouwd.

Aan de nieuwe hypermoderne robot, aan de beurzen waar we ieder jaar weer staan, aan de gave en mooie projecten waaraan we mochten meewerken en bijdragen. Laten we de MKB Export Award niet vergeten. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. En dat doen we dus ook. Wij gaan door met waar we goed in zijn: het kweken van mooie, groene kant-en-klaar plantenmatten. Waarmee we u een onderhoudsvriendelijk en instant groen resultaat bieden.

 

Inmiddels hebben we een mooie serie kant-en-klaar plantenmatten opgebouwd, waarbij we niet alleen 9 vaste soorten in de collectie voeren, maar ook de mogelijkheid hebben en bieden, om een plantenmat op maat te kweken.

 

Maar we staan niet te lang stil bij ons jubileum. We kijken vooral uit naar het nieuwe jaar en de komende jaren, waarin we nog veel mooie matten hopen te kweken.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder u, dus vanuit ons kantoor in Holten een hartelijk DANK U WEL naar u allen. Tot ziens,

 

De hartelijke groeten van team Covergreen

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright ┬ę 2018, Covergreen┬«, All Rights Reserved. Ontwerp website ┬«reclamemakers. Development website Sitework