shape

Covergreen aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte

Dag van de Openbare RuimteDit jaar wordt de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte alweer voor de achtste keer georganiseerd. Op 12 en 13 oktober bent u van 10.00 uur tot 17.00 uur welkom op de grootste vakbeurs met praktijkgerichte lezingen voor openbare ruimte. Ook deze keer zal het evenement plaatsvinden in Expo Houten.

Een uitstekende plaats om te netwerken en op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien is niet alleen de toegang, maar ook parkeren en koffie, thee en frisdrank helemaal gratis. Voor treinreizigers worden gratis pendelbussen ingezet van en naar NS-station Houten.

Natuurlijk zullen wij van de partij zijn om onze kant-en-klare bodembedekkers aan de bezoekers van de vakbeurs te demonstreren. Daarnaast zullen er bijna 400 andere bedrijven aanwezig zijn om producten op het gebied van Groen, Openbare verlichting, Straatmeubilair, Speeltoestellen, Bestrating en Stedelijk waterbeheer te presenteren. Ook zullen er bureaus zijn waar u terecht kunt voor een gesprek over  Advies, Landschapsarchitectuur, Ontwerp en Beheer.

Bezoekers ontvangen een beurscatalogus met daarin de gegevens van alle deelnemende bedrijven. Deze informatie is ook online te vinden. Naar verwachting zullen ruim 3.000 geïnteresseerden de Dag van de Openbare Ruimte bezoeken. In 2010 hebben in totaal 3.987 personen de vakbeurs bezocht.

Meer informatie, de online beurscatalogus en het lezingenprogramma kunt u vinden op www.openbareruimte.nl

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework