shape

Covergreen neemt deel aan 45ste editie van totaalvakbeurs de Demo-Dagen

Op 13, 14 en 15 september zullen we deelnemen aan alweer de 45ste editie van totaalvakbeurs de Demo-Dagen. De Demo-Dagen is de grootste totaalvakbeurs op het gebied van sport, spel, recreatie en openbare ruimte in de Benelux. Covergreen zal zich tijdens de Demo-Dagen presenteren met kant-en-klare bodembedekkers.

Gemiddeld trekt het evenement elke keer zo’n 30.000 bezoekers. In 2009 namen 232 bedrijven deel aan de vakbeurs. Zij stonden verspreid over het terrein met een omvang van 11 hectare. De beurs vindt plaats op het buitenterrein van NSC Papendal in Arnhem.

Enkele andere productgroepen die op de Demo-Dagen aanwezig zullen zijn, zijn grote maaimachines, sport- en speeltoestellen, hoogwerkers, straat- en parkmeubilair, bewegwijzering, hekwerken en advies en dienstverlening. Ook onze partnerbedrijven QuickHedge en Firmus zullen aanwezig zijn.

De beurs opent alle drie de dagen om 9.30 uur. Op dinsdag 13 en donderdag 15 september zal de beurs om 16.30 uur sluiten. Op woensdag 14 september is er een avondopenstelling. De beurs blijft dan tot 20.00 uur geopend.

De Demo-Dagen is mede-oprichter van internationaal samenwerkingsverband EDGE (Expo Demo Green Europe). De andere oprichters zijn IOG Saltex (Engeland), Salon Vert (Frankrijk) en Demo Groen (België).

Totaalvakbeurs de Demo-Dagen wordt georganiseerd onder leiding van Vereniging Sport en Gemeenten. Meer informatie kunt u vinden op www.demo-dagen.nl.

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework