shape

Rotondes

Rotonde Deventer
Groene rotonde
Rotonde Holten
Rotonde Hedera
Rotonde Deventer
Groene rotonde
Rotonde Holten
Rotonde Hedera

De Covergreen plantenmatten doen het erg goed op rotondes. De Covergreen® bodembedekker brengt op de rotonde verschillende voordelen met zich mee. Bekijk bijvoorbeeld de aanleg van de plantenmatten op een rotonde in Deventer.

Het plaatsen van plantenmatten op rotondes bevordert de veiligheid. De aanleg gaat snel, en doordat onkruid geen kans maakt is de rotonde praktisch onderhoudsvrij.

Zeker op rotondes waar auto’s soms hard langs rijden, is het gevaarlijk om onderhoud te plegen. Met de Covergreen plantenmat is dat verleden tijd, terwijl de rotonde wel mooi groen blijft! Zo hoeven de medewerkers niet meer op de rotonde aan het werk te gaan, maar kunnen deze andere projecten uitvoeren op veiligere locaties. Ook voor de weggebruikers is het veiliger, want die zijn snel afgeleid door het onderhoud aan de rotonde en daardoor kunnen ook gevaarlijke situaties ontstaan.

Wij hebben diverse plantenmatten die goed geschikt zijn als rotonde-vulling. Voor meer informatie neem contact met ons op! Verras uw omgeving met het snelle resultaat en de mooie uitstraling van een groene rotonde.

 

Reclame maken op een rotonde

U wilt reclame maken voor uw bedrijf en daarom een rotonde huren of adopteren. Uw reclamebord wordt geplaatst op één van de mooie rotondes waar dagelijks duizenden mensen langs rijden. Of misschien werkt u voor een gemeente die een goede oplossing zoekt voor het groene onderhoud van uw rotondes. Lees dan vooral verder.

Rotondes moeten regelmatig worden beplant en onderhouden. Dit kunt u uitbesteden bij een hovenier. Ook zijn er instanties die alle communicatie, tegen betaling, van u kunnen overnemen. Het feit blijft dat u jaarlijks met veel bijkomende kosten en werk komt te zitten. Maar er is een andere optie:

 

Covergreen® biedt u een makkelijke en vooral betaalbare oplossing voor uw rotondes

 

Onderhoudsvrije rotondes

Wanneer u een rotonde (ver)huurt, moet deze er natuurlijk het hele jaar door verzorgd en onkruidvrij uitzien. Het liefst zonder al te veel onderhoud. De kant-en-klaar plantenmatten van Covergreen® bieden u daarvoor de perfecte oplossing. Deze bodembedekkers worden snel gelegd en zorgen direct voor een groen, begroeid en gesloten resultaat. Met als belangrijke eigenschap: het ontkiemen van onkruid tegen gaan, waardoor de rotonde weinig tot geen onderhoud meer nodig heeft.

Onze bodembedekkers worden onder andere veel toegepast in onderhoudsvriendelijke borders. Daarbij volstaan twee eenvoudige onderhoudsbeurten per jaar: eventueel bemesten en bijknippen verhoogt de uitstraling van de rotonde. De kant-en-klaar bodembedekkers zijn naast onderhoudsvriendelijk, ook bevorderlijk voor de veiligheid. In de eerste plaats hoeven uitvoerende hoveniers of groenmedewerkers veel minder binnen een intensieve verkeerssituatie te werken. Onderhoud van de rotonde zorgt daarnaast ook voor afleiding van andere weggebruikers en dus voor extra gevaar voor de verkeersdeelnemers.

Bent u van plan om een rotonde te huren of te adopteren, of denkt u als gemeente na over deze mogelijkheid, neem dan contact op met Covergreen® voor de verschillende mogelijkheden. Onze plantenmatten zijn uitermate geschikt voor rotondes, en geven direct een fris en groen resultaat. Daarbij heeft u keuze uit diverse plantensoorten, van Waldsteinia tot de iets hogere Nepeta. Of combineer meerdere bodembedekkers.

U hoeft alleen nog maar uw reclamebord te plaatsen op de rotonde! Verras uw omgeving met het snelle resultaat en de mooie uitstraling.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl vraag en antwoord
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework