shape

Plantenmatten in Amsterdamse daktuin

Plantenmatten in Amsterdamse daktuin
Plantenmatten in Amsterdamse daktuin
Plantenmatten in Amsterdamse daktuin
Plantenmatten in Amsterdamse daktuin

Wencop brengt plantmatten aan op hoog niveau in Amsterdamse daktuin!

Onze klanten blijven ons verrassen met bijzondere projecten. Dit keer was het Wencop kwekerijen uit Barneveld. Op 21 augustus ontvingen we een order voor het leveren van Vinca minor plantenmatten. De levering bleek bestemd te zijn voor het zusterbedrijf,  Wencop Hoveniers. Wencop Hoveniers  ging met de Covergreen kant-en-klaar bodembedekkers aan de slag in Amsterdam. In het telefoongesprek bij aflevering met de uitvoerder ontdekten we dat de producten bestemd waren voor 1 van de daktuinen van de Ito-toren. Dit was voor ons aanleiding om verder bij Wencop te informeren.

 

Een daktuin voor hoveniers zonder hoogtevrees!

Voor de renovatie van deze intensieve daktuin op de 8ste verdieping van de Ito-toren heeft Wencop Hoveniers een nieuw ontwerp gemaakt. In het ontwerp is gekozen om hierbij de plantenmatten van Covergreen® te gebruiken, zodat de plantvakken in één keer bedekt zijn met de beplanting. Een gunstige eigenschap gezien de hoeveelheid wind op deze hoogte, legt werkvoorbereider Martijn Hendriksen van Wencop Hoveniers uit. Een bijzonder detail is dat alle materialen voor de daktuin middels een goederenlift naar de 8ste verdieping zijn gebracht. De lift is niet krachtig genoeg om volle pallets met substraat of volle pallets met plantmatten te tillen. De hoveniers hebben hiervoor alle materialen in kleinere porties moeten opdelen alvorens ze in de goederenlift omhoog konden. Al met al prestaties van en op hoog niveau!

 

Wencop kwekerijen

Wencop Kwekerijen is een boomkwekerij die levert aan handelskwekerijen, hoveniers en gemeenten. Een assortiment bestaande uit bomen, heesters, coniferen en vaste planten. Een slogan die Wencop voor het assortiment gebruik is: “Voor als het een maatje groter moet zijn!”. Naast de teelten van de 35 hectare eigen kwekerij levert Wencop ook door derden geteelde producten, waaronder onze kant-en-klare plantenmatten. Voor een beter beeld van het complete assortiment kunt u de website van Wencop kwekerijen bezoeken of contact opnemen met Wencop.

 

Wencop hoveniers

Vanzelfsprekend is Wencop Hoveniers ook klant bij Wencop kwekerijen. Het hoveniersbedrijf verzorgt alle werkzaamheden in het groen voor overheden, bedrijven en particulieren. Specialismen waar het bedrijf nog extra nadruk op legt zijn de aanleg en onderhoud van sportvelden, daktuinen en groene gevels. Op de internetpagina zijn onder referenties vele mooie projecten te vinden.

 

Ito-toren

De Ito-toren is in 2005 gebouwd en bied huisvesting aan meerdere bedrijven, waaronder Accenture en Houthoff Buruma. De Ito-toren is ontworpen door Toyo Ito, een uit Japan afkomstige architect aan wie de toren naast zijn ontwerp ook zijn naam dankt. De toren behoort met zijn 100 meter hoogte tot een van de hoogste gebouwen aan de Zuidas, het heeft in totaal 25 verdiepingen en een vloeroppervlak van maar liefst 38.000 m². Wij stellen ons een prachtig uitzicht voor, maar moeten er niet aan denken om zonder lift naar boven te gaan!

Zurück zur Übersicht

Fragen?

Wir helfen Ihnen gerne weiter.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl frage und antwort
covergreen

Finden Sie eine Vertriebsstelle in der Nähe

Vertriebsstelle
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!