shape

Franchise

Covergreen zoekt Franchisenemer

Covergreen® breidt steeds verder uit. In onze collectie kant-en-klaar bodembedekkers, maar zeker ook in ons werkgebied. Sinds een paar jaar leveren we ook internationaal, deze markt is sterk groeiende. Nu is het tijd voor de volgende stap!

 

De afgelopen jaren hebben we ons zakelijk en juridisch voorbereid op een nieuwe uitbreiding: een samenwerkingsverband met Franchisenemers in het buitenland. Deze Franchisenemer neemt het afkweken van halffabrikaten voor zijn rekening, met de bijbehorende verkoop en distributie per land(deel).

 

Wie en wat zoeken we?

We zijn op zoek naar een sterke partner. Iemand met gevoel en kennis over de lokale groenmarkt en bij voorkeur ervaring met het kweken van vaste planten. Daarom zoeken we een specifieke partner, met dezelfde spirit en drive als wij. Als Franchisenemer mag je in het overeengekomen gebied werken onder de merknaam Covergreen®.

Je bent meer dan een verkooppunt, waarbij je als Franchisenemer ook een deel van de werkelijke kweek overneemt. We zoeken daarom een samenwerkende partner die onze unieke formule in eigen land groot wil maken.

 

met

  • Kweekervaring
  • Ondernemerschap
  • Commercieel inzicht

 

Samen met professionele Franchise partners willen we onze succesformule verder vergroten!

 

Wat bieden wij?

Jij hebt de mogelijkheid om te ondernemen met een succesvol en uniek Nederlands product in de groensector. Als Franchisenemer maakt jouw bedrijf deel uit van de overkoepelende organisatie Covergreen®. Je maakt een vliegende start met een bestaand merk en een uitgebreid assortiment. Daarbij bieden we natuurlijk ondersteuning in de kweek, verkoop en marketing.

 

Het doel: een lokale kwekerij van Covergreen® en daarmee nog betere communicatie en snellere levertijden voor onze klanten.

 

Geïnteresseerd? We horen graag van je!

covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!