shape

Wie zijn wij

Covergreen bestaat inmiddels alweer ruim 10 jaar! Een decennium waarin we veel hebben geleerd en beleefd en waar we met trots op terugkijken.

 

Het begon allemaal met een aanvraag vanuit een bank in Utrecht. Dit zwaar bewaakte en luxe pand wilde een bijpassende groene, onderhoudsvrije tuin. En daarmee was het idee voor Covergreen® geboren. De eerste opzet sloeg direct aan en resulteerde in een groene en dichtbegroeide mat! Door de kant-en-klaar plantenmat die wij sindsdien zelf produceren en leveren, is de tuin direct groen, krijgt onkruid geen kans en is er weinig tot geen onderhoud meer nodig.

 

Groen & groei

We begonnen onze markt in Nederland. Vrij snel zagen ook gemeentes het nut van onze kant-en-klaar bodembedekkers in, waarbij natuurlijk enorm wordt bespaard op onderhoud en de investering snel terugverdiend is. Mede daardoor begonnen we een paar jaar geleden echt te groeien, waarna we de stap durfden te nemen om over de Nederlandse grenzen te gaan. We hadden én hebben het volste vertrouwen in ons product. In 2017 zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor en hebben we ervoor gekozen om ons volledig op Covergreen® te gaan richten. Een stap waar we nooit spijt van hebben gehad.

 

Innovatief

Het resultaat? Een enorme vlucht in zowel binnen- als buitenland. Inmiddels werken we met 4 kwekerijen en 2 medewerkers per kwekerij. U vindt 9 soorten kant-en-klaar bodembedekkers in ons assortiment, met de mogelijkheid tot maatwerk plantenmatten. Covergreen® is aanwezig op diverse internationale beurzen. We blijven vaktechnisch innoveren; nationaal en internationaal. Zo hebben we een volautomatische robot geïnstalleerd en staan we onze klanten dagelijks in meerdere talen te woord. We begonnen met 1 teelt per jaar, maar dat is inmiddels uitgegroeid tot 3 rondes per jaar: een unicum in de kwekerijwereld.

 

Ons product is niet alleen uniek, maar ook gewoon mooi én goed. Het wordt ingezet door architecten, hoveniers en gemeentes, van openbaar groen tot onderhoudsvriendelijke tuinen. 

 

Nederlandse kwaliteit

De toekomst? We staan niet stil. Natuurlijk willen we ons nationaal en internationaal verder uitbreiden. Maar wat we ook doen, de kwaliteit van onze plantenmatten en het team staan altijd centraal. We hebben een Nederlandse naam en kwaliteit hoog te houden en daar zijn we trots op. Wij gaan door met waar we goed in zijn: het kweken van mooie, groene kant-en-klaar plantenmatten. Waarmee we u een onderhoudsvriendelijk en direct groen resultaat bieden.

 

 

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder u, dus vanuit ons kantoor in Holten een hartelijk DANK U WEL en graag tot ziens. De koffie staat altijd klaar voor u!

 

De hartelijke groeten van team Covergreen

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl vraag en antwoord
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!