shape

Bodembedekkers

De kant-en-klaar bodembedekkers van Covergreen® geven direct een groen en onderhoudsvriendelijk resultaat. Twee tot vier jaar wachten op een dichte begroeiing is nu niet meer nodig. De werkwijze en het gemak zijn te vergelijken met de aanleg van graszoden: binnen korte tijd zijn de plantenmatten gelegd en ze geven direct een groen resultaat.

 

Dat maakt onze kant-en-klaar plantenmatten ideaal voor overheden, bedrijven en instellingen die hun terrein, talud of park op een kosteneffectieve manier willen aankleden en onderhouden. Door de dichte begroeiing van de winterharde bodembedekkers krijgt onkruid vrijwel geen kans meer. Dit alles leidt tot een flinke besparing op de begroting en het onderhoud.

 

Ook voor particuliere tuinen zijn de kant-en-klaar bodembedekkers van Covergreen® een uitkomst. Met minimaal onderhoud ziet de tuin er het hele jaar door verzorgd uit. Daarnaast dragen de Covergreen® matten bij aan het verbeteren van het milieu en de luchtkwaliteit.

Dus: wie zijn terrein, openbaar groen of tuin er snel goed uit wil laten zien, kiest voor de Covergreen® kant-en-klare bodembedekkers!

 

Deze timelaps laat zien hoe een Covergreen® plantenmat in onze kwekerij uitgroeit tot een dichte bodembedekker!

 

 

Omrekenfactor

N stuks per m2

Ruim

4,2

Normaal

4,5

Aansluitend

4,7

covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework