shape

Bodembedekkers

De kant-en-klaar plantenmatten van Covergreen® geven direct een groen en onderhoudsvriendelijk resultaat. De mat betreft groenblijvende bodembedekkers, die makkelijk te leggen en te onderhouden zijn. Twee tot vier jaar wachten op een dichte begroeiing is niet meer nodig. De werkwijze en het gemak zijn te vergelijken met de aanleg van graszoden: binnen korte tijd zijn de plantenmatten gelegd en ze geven direct een groen resultaat.

 

Dat maakt onze kant-en-klaar plantenmatten ideaal voor iedereen die niet veel tijd kwijt wil zijn aan onderhoud. Voor overheden, bedrijven en instellingen die hun terrein, tuin, talud of park op een kosteneffectieve manier willen aankleden en onderhouden. Door de dichte begroeiing van de winterharde en groenblijvende bodembedekkers, krijgt onkruid vrijwel geen kans meer. Dit alles leidt tot een flinke besparing op de begroting en het onderhoud.

 

 

Ook voor particuliere tuinen zijn onze groenblijvende bodembedekkers een uitkomst. Met minimaal onderhoud ziet de tuin er het hele jaar door verzorgd uit. Daarnaast dragen de Covergreen® kant-en-klaar matten bij aan het verbeteren van het milieu en de luchtkwaliteit.

 

Dus: wie zijn terrein, openbaar groen of tuin er snel goed uit wil laten zien, kiest voor de Covergreen® kant-en-klare bodembedekkers!

 

Bekijk hier ons assortiment

 

Deze timelaps laat zien hoe een Covergreen® plantenmat in onze kwekerij uitgroeit tot een dichte bodembedekker!

 

 

Omrekenfactor

N stuks per m2

Ruim

4,2

Normaal

4,5

Aansluitend

4,7

covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!