shape

Beurzen agenda

Covergreen stand

We kunnen terugkijken op 3 zeer succesvolle beurzen. GalaBau in Nürnberg, Vakbeurs Openbaar Groen in Utrecht en Groot Groen in Zundert. We danken iedereen die ons heeft bezocht voor de interesse en de prettige gesprekken en kijken uit naar mooie samenwerkingen. 

Maar tegelijkertijd kijken we vooruit. In januari 2019 is Covergreen aanwezig op 2 beurzen:

De Groene Sector in Hardenberg (NL)

Met ruim 250 exposanten en 17.000 bezoekers is de Groene Sector een compleet platform. U ontmoet o.a. producenten, importeurs en dealers. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2019 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet! Covergreen is dit jaar present met een extra grote stand.

Terugblik 2018

IPM Essen (DL)

Met 1.564 standhouders uit 45 landen is de IPM Essen (DL) met recht een internationale beurs. Jaarlijks weten 54.000 bezoekers deze beurs, die zichzelf ‘swerelds grootste beurs in de tuinbouw noemt. Ook Covergreen is erbij. Voor ons is de IPM ieder jaar weer een plek om bestaande contacten te vernieuwen en nieuwe relaties op te bouwen. We zien u graag in Essen!

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework