shape

Covergreen op de beurs – januari

Covergreen op de beurs – januari

We begonnen 2019 met 2 belangrijke internationale vakbeurzen. Allereerst was de Vakbeurs Groene Sector in Hardenberg aan de beurt. Vorige week ontmoeten we velen van u op de IPM Essen (DE), dé toonaangevende wereldbeurs voor de tuinbouw. Het motto dit jaar is ‘GROEN, GROOT, GENIAAL!’. En dat zei genoeg.

Het blijft bijzonder mooi om zovelen van u persoonlijk te spreken en nieuwe relaties aan te knopen. Dank u wel voor uw bezoek, we kijken uit naar de samenwerkingen en mooie projecten die we samen gaan uitvoeren in het komende jaar. Op beide beurzen hebben we genoten van de bezoekers op onze eigen stand, maar ook van alle noviteiten die we op beide beurzen in de verschillende hallen hebben gezien. Zoveel nationaliteiten bij elkaar: het was weer een hele belevenis! Inmiddels zijn we weer op kantoor aan de slag, om alles te verwerken en u de gevraagde informatie toe te sturen.

Wilt u nu ook / alsnog onze brochures of prijslijsten voor 2019 ontvangen, of meer weten over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden van onze kant-en-klaar plantenmatten, neem dan gerust contactmet ons op. We horen graag van u!

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework