shape

Boombakproject van Zoontjes boomprojecten

Boombakproject van Zoontjes boomprojecten
Boombakproject van Zoontjes boomprojecten
Boombakproject van Zoontjes boomprojecten

Zoontjens Boomprojecten uit Boschenhoofd heeft in Oud-Beijerland aan de Gravin Sabinastraat een mooi boombakproject gerealiseerd. De Covergreen® Vinca minor plantenmatten zijn als bodembedekking op de boomspiegels in de verhoogde boombakken gebruikt. Hier kunt u de foto’s van de resultaten zien.

Zoontjens Boomprojecten is gespecialiseerd in boomverzorging, boombakken, groeiplaatsverbetering, onderzoek & advies, biologische bladluisbestrijding. Op de website zoontjensboomprojecten.nl vindt u het complete pakket aan diensten.

 

DE GROENSTE LEASEBAK

Naast deze kerntaken heeft Zoontjens Boomprojecten een nieuw boombakkenconcept opgezet in samenwerking met Grijsen Park en Straatdesign. De nieuwe ‘autonome’ boombak, die voor tijdelijke situaties ook geleased kan worden, zorgt voor een onbekommerd en modulair design. De boombakken kunnen geheel naar wens samengesteld worden en kunnen natuurlijk afgedekt worden met onze kant-en-klare plantenmatten voor een volledig verzorgd beeld. Voor meer informatie kunt u de speciale website bezoeken, degroensteleasebak.nl Daarnaast zijn ze deze week nog te bezichtigen op de dag van de openbare ruimte. U vindt ze op de stand van Zoontjens, stand nummer 2.1.19 en op de stand van Grijsen, stand nummer 4.1.30 op De dag van de Openbare Ruimte, 27 & 28 september in de Jaarbeurs Utrecht.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl vraag en antwoord
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!