shape

Urnenbegraafplaats crematorium Döbeln

Urnenbegraafplaats crematorium Döbeln covergreen
Urnenbegraafplaats crematorium Döbeln covergreen
Urnenbegraafplaats crematorium Döbeln covergreen
Urnenbegraafplaats crematorium Döbeln covergreen

In Döbeln is een onderhoudsvriendelijke urnenbegraafplaats opgeleverd. Krematorium Döbeln GmbH investeert op de Geyersberg in een nieuwe urnenbegraafplaats. De eerste bouwfase, met 310 nissen en urnenkelders is op 18 oktober 2017 afgerond. Als alle fasen zijn uitgevoerd, omvat de begraafplaats 816 nissen en urnenkelders, met plaats voor ca. 2.000 urnen. Voor het ontwerp tekent Memodes, in samenwerking met Architektenbüro Zache en Adviesbureau Limes uit Woerden.

 

Het project is ontworpen door Hans Van Doorn, eigenaar van Memodes, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van begraafplaatsen. Het zwaartepunt van Memodes is het ontwerp en uitvoeren van inrichtingen voor het bijzetten van urnen. Daarnaast biedt Memodes een assortiment aan begraafplaatsbenodigheden en begraafplaatstechniek met een aantal innovatieve producten.

 

Het project is uiteindelijk uitgevoerd door LFT Tiefbau GmbH in samenwerking met Hofmann Landschafts- und Freiflächengestaltung uit Zschaitz-Ottewig.

Belangrijk voor de urnenbegraafplaats was dat het geheel duurzaam en onderhoudsvriendelijk zou zijn. Hierbij is gekozen voor de plantenmatten van Covergreen®. De Covergreen® Waldsteinia en Covergreen® Vinca minor plantenmatten zijn als bodembedekking gebruikt op de urnenbegraafplaats. Foto’s van het resultaat kunt u hier zien.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl vraag en antwoord
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!