shape

Terugblik op de beurzen

Wat een mooi begin van het jaar! De afgelopen weken hebben we velen van u ontmoet tijdens de Vakbeurs Groene Sector in Hardenberg en op de IPM Essen (DE).

 

We kunnen er enorm van genieten om zoveel klanten en (nieuwe) contacten persoonlijk te ontmoeten. Hartelijk dank voor uw bezoek en uw interesse, we kijken uit naar wat het nieuwe jaar gaat brengen, naar onze samenwerking en naar de mooie projecten die we samen mogen uitvoeren in 2020.

 

Natuurlijk is ons belangrijkste doel van deze beurzen om de bezoekers te ontmoeten. Tegelijkertijd was het weer genieten van alle noviteiten die we op beide beurzen in de verschillende hallen hebben gezien. Mooi om te zien dat onze groene sector zowel nationaal als internationaal nog steeds vernieuwend en innovatief blijft.

Was u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken, of heeft u geen informatie meegenomen? Wilt u alsnog onze brochures of prijslijsten voor 2020 ontvangen, of meer weten over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden van onze kant-en-klaar plantenmatten, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag van u!

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!