shape

Covergreen® Hedera extra uitgelicht

Covergreen Hedera Gemeente Bussum

Deze maand willen we graag de Covergreen® Hedera extra onder de aandacht brengen. Deze onderhoudsvriendelijke bodembedekker uit ons assortiment beschikt over een aantal eigenschappen die het een populair product in ons assortiment maakt.

 

Toepassingen

Als invulling van een border geeft de Covergreen® Hedera door zijn mooie donkergroene glanzende  bladkleur een elegant uitstraling aan een border. De Covergreen® Hedera is uitermate geschikt als talud beplanting, naast goede bodembedekking is de wortelkracht op een talud van belang en hier voldoet de Hedera aan.
Wanneer gewenst kun je een Hedera helix ’Woerner’ tegen objecten laten klimmen. Wat het een hele nuchtere en natuurlijke optie maakt om een stuk verticaal groen te creëren. De Covergreen® Hedera is geen kwetsbare plant wat het ook voor openbare locaties een geschikte keuze maakt.

 

Hedera helix ‘Woerner’

Covergreen heeft gekozen in het assortiment voor de Hedera helix ‘Woerner’, deze heeft een iets kleiner blad dan de Hedera hibernica. Daarnaast is het blad wat donkerder van kleur en vertoont het hierin mooie witte nerven. De Hedera helix ‘woerner’ is ook wat sterker dan de Hedera hibernica, gezien de Hedera helix ‘Woerner’ beter bestand is tegen ziekten en tegen extremen in het klimaat. Van oorsprong kwam de Hedera helix dan ook in west en midden-Europa in het wild voor, hierdoor past hij van nature al erg goed in ons landschap. Een ander voordeel van Hedera helix ‘Woerner’ is dat deze bij strenge vorst, niet de kans heeft om zijn blad in de winter te verliezen.

Terug naar overzicht
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!