shape

Onderhoudsvriendelijk Talud bij DZC’68

talud
talud
talud
talud

De voetbalclub DZC’68 in Doetinchem is sinds de zomer van 2018 een onderhoudsvriendelijk talud rijker. Een talud kan lastig te onderhouden zijn, maar dat is met de kant-en-klaar plantenmatten van Covergreen gelukkig verleden tijd.

Door de schuine helling van een talud is deze vaak moeilijk te bereiken, wat de mogelijkheden tot onderhoud en bewatering beperkt. Daarnaast kan de helling uitspoel van de grond veroorzaken. Daarom koos Jan de Boer (Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau) ervoor, om het talud bij DZC’68 te bedekken met onze kant-en-klaar bodembedekkers. De plantenmatten geven direct een groen resultaat, dat amper onderhoud vergt. De bodembedekkers binden de bodem onder de matten met hun sterke wortels en gaan daarmee uitspoel tegen. Tevens fungeert het substraat van de plantenmatten als tijdelijke opslag voor regenwater, dat vervolgens langzaam weer wordt afgegeven.

Jan de Boer heeft onze plantenmatten gecombineerd met vaste beplanting, wat heeft geleid tot een prachtig en afwisselend resultaat.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl vraag en antwoord
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!