shape

Samenwerking vanaf de start

denkers in tuinen

Tijdens onze terugblik op 10 jaar Covergreen kwamen we veel bijzondere momenten tegen. Maar ook bijzondere klanten! Donders! & van der heiden, denkers in tuinen, werken al sinds het allereerste begin van Covergreen met onze kant-en-klaar plantenmatten.

 

Denkers in tuinen realiseert prachtige tuinen, variërend van stadstuinen en boerderijtuinen tot strakke en onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. In deze bijzondere ontwerpen verwerken ze vaak de kant-en-klaar plantenmatten van Covergreen®. Monique Donders: ‘De matten zorgen direct voor een wintergroen representatief eindresultaat voor onze opdrachtgever. Het is de perfecte oplossing voor een talud, je legt de grond direct goed vast en gaat uitspoelen tegen. Ten slotte heb je door het gebruik van de kant-en-klaar bodembedekkers minimaal inzaai van onkruiden, dus weinig tot geen onderhoud.”

 

Wij kijken uit naar nog meer prachtige resultaten van deze bijzondere samenwerking.

 

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van projecten waarbij onze kant-en-klaar vinca is toegepast. De foto’s zijn gemaakt door en eigendom van Maayke de Ridder.

Op de foto in de bijlage ziet u het prachtige resultaat van een samenwerking tussen Denkers in tuinen en Maas Architecten Lochem en Zeist.

Terug naar overzicht
5 6 7 8 9
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework