shape

Bodembedekkers onder de achtbaan!

Vinca minor en Waldsteinia ternata tuintrap
Vinca minor en Waldsteinia ternata op steile helling
Boomspiegel met bodembedekkers
Aanleg Vinca minor bodembedekkers op tallud

Dit keer hebben we een heel bijzonder project! Onze Zweedse dealer Urbangreen kreeg namelijk een opdracht vanuit het amusementspark Gröna Lund in Stockholm. Vanaf nu liggen onze bodembedekkers daar onder een van de achtbanen. Spannend!

 

Jörgen Lundberg, onze contactpersoon bij Urbangreen, stuurde ons enkele prachtige foto’s toe, die hieronder te zien zijn. Het amusementspark Gröna Lund wilde namelijk meer en onderhoudsvriendelijk groen in het park! Dat is natuurlijk geen probleem met onze kant-en-klaar bodembedekkers. Samen met Urbangreen hebben we gekozen voor onze plantenmatten Covergreen Vinca minor en Covergreen Waldsteinia ternata, die zijn geplaatst op een talud onder de achtbaan! Dus voor de oplettende passagier: toch even de ogen open houden tijdens de rit, en vergeet niet om onze plantenmatten te bewonderen! Daarnaast zijn de plantenmatten in verschillende boomspiegels aangeplant.

Meer weten over de mogelijkheden van kant-en-klaar bodembedekkers op taluds en boomspiegels? Kijk dan eens bij de uitgelichte toepassingen.

Terug naar overzicht

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord.

T +31 (0) 548-365 071 E info@covergreen.nl vraag en antwoord
covergreen

Zoek een verkooppunt in de buurt

Verkooppunten
covergreen

Copyright © 2018, Covergreen®, All Rights Reserved. Ontwerp website ®reclamemakers. Development website Sitework

Chat openen
Stel uw vraag...
Stel ons uw vragen:
Snel antwoord? Chat met ons!